GROUND FIX UNIVERZÁLIS MÉLYALAPOZÓ

Hengerrel vagy ecsettel felhordható kül- és beltéri alapozó. Aljzatkiegyenlítők, ragasztók, esztrichek, homlokzati és beltéri falfestékekhez, valamint QUARCTEX lábazati díszvakolatokhoz.
Kiszerelés: 1L ; 5L ; 10L

[részletes leírás]

0.00 Ft

LEÍRÁS/ANYAGÖSSZETÉTEL

Felhasználásra kész, acryl bázisú, környezetbarát, vizes hígítású, speciális adalékanyagot tartalmazó, színtelen univerzális mélyalapozó.

ALKALMAZÁSI TERÜLET

Ajánlott burkolólapok ragasztása előtt, önterülő aljzatkiegyenlítő felhordását megelőzően, glettanyag felhordása előtt, festési munkálatok és QUARCTEX lábazati díszvakolatok felhordása előtt. Megerősíti az alapfelületet, növeli a tapadó képességet és biztosítja az egyenletes nedvszívást. Kültéri és beltéri felhasználásra. 

ALAPFELÜLET JELLEMZŐI

Az alapfelület szilárd, sérülés-, por- és szennyeződésmentes, valamint teljes rétegvastagságában száraz legyen. A felület legyen sík, homogén.

FELDOLGOZÁS MÓDJA

Ügyeljünk az alapozó egyenletes felhordására! A felhordást végezhetjük hengerrel, ecsettel, illetve szórópisztollyal.

FONTOS TUDNIVALÓK

A GROUND FIX univerzális mélyalapozó párás, ködös, esős időben, illetve tűző napon nem használható. Az alapozó felhordásához +5°C – +25 °C közötti hőmérséklet az ideális. Felhordása és száradási ideje alatt csapadék nem érheti. Termékeinkhez más anyagot házilag hozzá adni nem szabad! A rétegvastagság, hőmérséklet és a páratartalom befolyásolja a száradási időt. Magas páratartalom és alacsony hőmérséklet késlelteti, magas hőmérséklet gyorsítja a kötést és a szilárdulást. A termék felhasználása szakértelmet igényel! Kérjük, hogy a tájékoztatóban leírtakat gondosan olvassák át, munkavégzés közben vegyék figyelembe, mert a gyártó csak a technológiai előírásoknak megfelelően, szakember által, az előírt jó minőségű felületre felhordott termékre vállal garanciát! Feltétlenül tartsák be az idevonatkozó szakmai előírásokat! A kivitelezésből, illetve annak körülményeiből (felület, szerszám, időjárás, stb.), hiányosságaiból eredő károkért a felelősség nem a gyártót terheli! 

MINŐSÍTÉSEK/TERMÉKSZABVÁNY

ÉMI TÜV SÜD Kft. 2006/2–00182.

MŰSZAKI ALAPADATOK
Anyagigény:~11 m2/l, felülettől függően. Az anyagigény tájékoztató jellegű, kis mértékben eltérhet a megadott mennyiségtől, a munkavégzési technológiától és az alapfelülettől függően.
Hígítás:
nem hígítható!
Felhordás eszközei:keverés után ecsettel, hengerrel, szórással.
Porszáradás:~2 óra.
Száradási idő: ~6 óra. 
Burkolható: ~6 óra.
Hőmérséklet: +5°C – +25°C között. 
Páratartalom: a megadott értékek 42% relatív páratartalom mellett 20°C-on értendőek.  
Kültéri/beltéri:kültéri és beltéri felhasználásra.
Tűzvédelmi besorolás:nem tűzveszélyes