VARIO+ SPACHTEL és STRUKTÚRA VAKOLAT

Revco VARIO+ Homlokzati akril nemesvakolat.
Elérhető 1,0 ; 1,5mm kapart hatású ill. 2,0mm dörzsölt hatású struktúrában.
Kiszerelés: 16 kg / vödör.
Kiadósság: 6m2 / vödör.
Raktárról elérhető, helyszíni színkeverés 24 órán belül.


[részletes leírás]

9000.00 Ft

REVCO VARIO+ gyárilag előkevert, kimagaslóan jól feldolgozható, vízzel hígítható, műgyanta diszperziós kötőanyagú, kvarc töltőanyagú, vödrös kiszerelésű vékonyvakolat. Tulajdonság javító adalékokat tartalmaz és az UV-sugárzást elnyelő, mikro-organikus fertőzésekkel szembeni ellenállást biztosító bevonatot képez.

Alkalmas régi és új épületek külső, illetve belső falazatainak díszítésére, valamint homlokzati hőszigetelő rendszerek és egyéb ásványi alapfelületek fedővakolására.

Anyagszükséglet:

Spachtel (kapart hatású) 1 mm: 1,5-1,7 kg/m2

Spachtel (kapart hatású) 1,5 mm: 2,4-2,6 kg/m2

Spachtel (kapart hatású) 2,5 mm: 3,0-3,2 kg/m2   

Struktúra (gördülő szemcsés) 2 mm: 2,4-2,6 kg/m2

Struktúra (gördülő szemcsés) 3 mm: 2,7-2,9 kg/m2

A leírt mennyiségek tájékoztató jellegűek, függnek a felhordás módjától és az alapfelülettől. Az anyagigényt célszerű a helyszínen ellenőrizni. Anyagszükséglettel kapcsolatos felelősséget nem áll módunkban átvállalni.

Hígítás: Amennyiben szükséges, maximum 2 dl csapvízzel (kivéve Roll Putz!).

Színezés: Gyárilag előkeverve a REVCO IMPULSE színkártya és a REVCO VARIO színkártya összes színében. A VARIO+ Spachtel és VARIO+ Struktúra vakolatokból elérhető a jubileumi '25 years Color Collection' színekben is. A B2-es anyagok önállóan fehér színként nem használhatóak!

Feldolgozási hőmérséklet: A feldolgozáskor és a száradás alatt a levegő és a falfelület hőmérséklete is +5°C – +25°C között legyen.

Teljes száradási idő: 10 óra, Átvonhatóság: 24 óra múlva. Átfestés után a vakolat megjelenése megváltozhat!

A megadott értékek 20°C-on, és 42%-os relatív páratartalom mellett értendők. Az időjárás változásával, alacsonyabb hőmérséklet és magasabb páratartalom esetén, a száradási tulajdonságok meghosszabbodnak, magasabb hőmérséklet és alacsonyabb páratartalom esetén a száradási tulajdonságok csökkennek.

Tisztítás: Amennyiben szükséges, finom szőrű kefével, tiszta vízzel, zsíros szennyeződés esetén enyhe mosószeres vízzel tisztítható.

Eltarthatósági idő: Eredeti bontatlan csomagolásban, fagymentes helyen, a gyártástól számított 2 évig. A gyártási dátum a vödör oldalán található.

Kiszerelés: nettó 4 kg és nettó 16 kg

CE jelölt termék, az EN 15824:2009 harmonizált szabvány alapján a szerves kötőanyag tartalmú külső és belső vakolatok követelményei szerint:

Tapadó szilárdság: 0,8 MPa

Vízáteresztő képesség: W2

Páradiffúzió: V2

Hővezetési tényező, λ: 0,67 W/mK

Tűzvédelmi osztály: C

Tűzveszélyességi osztály: Nem tűzveszélyes osztályba tartozik.